Au curs lacrimi amare la mormantul Madalinei Manole, la cinci ani de la moartea “Fetei cu parul de foc”. VIDEO

Au curs lacrimi de durere la parastastul fetei cu parul de foc. Pe 14 iulie se implinesc 5 ani de cand Madalina Manole se odihneste intre cei drepti. A lasat insa in urma ei intrebari fara raspuns pe care si astazi familia artistei incearca sa le inteleaga. Parintii si rudele au ajuns sambata dimineata la biserica si mai apoi la cimitirul din Ploiesti unde odihneste pe veci Madalina. Cu inimile impietrite au pus flori pe mormantul artistei si au jelit ca intr-un strigat disperat. Marele absent a fost chiar Petru Mircea, care se pare ca a preferat sa nu isi intalneasca fostii socrii.

PicMonkey Collage

Tristetea si lacrimile din slagarul pe care Madalina Manole si-a lasat amprenta inconfundabila a vocii apasa de cinci ani parintii artistei. Ingenuncheata de durere, familia si-a pomenit copilul plecat prea devreme la cele sfinte la slujba oficiata sambata dimineata la biserica Sfanta Treime din Ploiesti. Pe langa parinti, lacrimi au varsat pe rand si varul artistei, fratele si rude apropieate Madalinei. Cu totii au aprins lumanari si s-au rugat pentru sufletul celei pe care nu o vor mai putea strange in brate niciodata. Au luat apoi drumul cimitirului Bolovani, acolo unde se odihneste pe veci Fata cu Parul de Foc.

Cu greu a reusit mama artistei sa-si stapaneasca lacrimile insa durerea a complesit-o si nu a mai putut rezista. Pierderea fiicei dragi a facut-o sa urle de durere. In curand se implinesc 5 ani de cand Madalina a plecat la ceruri chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010. In loc sa ii spuna la multi ani, familia i-a plans la capatai.

Eugenia Manole nu se poate impaca cu gandul ca fata ei si-ar fi pus singura capat zilelor asa cum arata ancheta. Mama Madalinei spune ca artista i se arata in vis si ii spune cum a sfarsit defapt.

Pe langa faptul ca si-au pierdut fata, parintii sunt si mai indurerati pentru ca nici acum nu isi pot vedea nepotelul.

Ion Manole a povestit ca ar fi vrut sa faca parastasul la Otopeni, dar s-a razgandit in ultimul moment. Era sigur ca Petru Mircea nu va veni la Ploiesti sa-si planga fosta sotie.

La mormantul artistei au venit si fanii sai, dar si oameni impresionati de povestea tragic a artistei pe care au iubit-o, careia i-au fredonat melodiile. Unii dintre ei au calatorit de la sute de kilometri distant. Au vrut ca astazi sa fie alaturi de cea pe care au idolatrizat-o ani intregi.

De la aproape 300 de kilometri departare de Ploiesti, Daniel, un fan al madalinei, a venit la parastasul artistei tocmai de la Medgidia. A adus cu el o fotografie a celei pe care a indragit-o de mic si spune ca ii trimite o scrisoare in fiecare an, in speranta ca Madalina ii ciste randurile din cer.

Oamenii stransi la mormant sunt revoltati de faptul ca parintii Madalinei nu isi pot vedea nici macar nepotul.

Mormantul Madalinei Manole a fost plin de flori. La fel va fi si marti, pe 14 iulie, cand artista ar fi trebuit sa implineasca 48 de ani. Asta daca nu inghitea o cantitate mare de substanta pestidica, asa cum a reiesit din ancheta.

Leave a Comment