Astazi se implinesc 3 saptamani de cand sute de pompieri il cauta fara incetare pe barbatul disparut in apele Teleajenului, in drumul spre munca. VIDEO

Peste 150 de reprezentanti de la toate structurile de interventie din Prahova, pompieri, jandarmi si politisti au cautat joi in albia raului Teleajan, trupul barbatului dat disparut de aproape 3 saptamani. O impresionanta desfasurare de forte, in colaborare cu reprezentantii ISU Ialomita, care cauta si ei fara incetare. La locul disparitiei, impietrita de durere, a ajuns si mama tanarului, care asteapta o veste din partea autoritatilor. De 3 saptamani nu are liniste si spera la o minune.

PicMonkey Collage 2

Cu aceasta speranta traieste si Elena Anghel, mama barbatului disparut. A ajuns si ea pe malul Teleajanului, alaturi de salvatori.

Femeii i-au mai ramas ca amintire de la Valentin, baiatul ei, pe care nu l-a mai vazut de 3 saptamani, doar cartea de identitate si doua fotografii.

Cautarile s-au intins pe o distanta de aproape 65 de kilometri, iar salvatorii au parcurs pe jos aceasta suprafata, in speranta ca vor da de trupul neinsufletit al barbatului.

Mama tanarului exclude orice alta ipoteza referitoare la disparitia fiului ei.

Ramane in picioare doar varianta inecului si speranta ca autoritatile vor gasi trupul in apele Teleajanului.

Leave a Comment