Asesoft Ploiesti ramane fara finantator. Anuntul facut de Sebastian Ghita. VIDEO

Soc in baschetul romanesc! Sebastian Ghita nu va mai finanta echipa CSU Asesoft! Omul de afaceri a informat ieri Consiliul Local dar si echipa ca isi opreste investitia in baschet aici.

sebastian ghita

Dupa 16 ani in care a investit in baschetul romanesc, omul de afaceri ploiestean a luat decizia de a opri finantarea echipei sale de suflet, Asesoft.

“Am anunţat Consiliul Local şi clubul CSU Ploieşti că mă retrag din sport”, a fost declaratia oferita de Ghita pentru presa sportiva nationala.
Hotararea vine in contextul in care atat deputatul PSD, cat si fratele sau, au fost acuzati in doar o saptamana de catre DNA de fapte de coruptie, asupra ambilor fiind declansata procedura de urmarire penala.

CSU Asesoft a fost infiintata in 1998, in 2002 promovand in prima divizie. La numai doi ani distanta, dupa campanii de achizitii importante, ploiestenii si-au adjudecat titlul de camopioana, pe care nu l-au mai cedat de atunci decat o singura data, in sezonul 2010- 2011.

In palmaresul echipei se numara astfel 9 titluri de campioana, sase cupe ale Romaniei, dar si un trofeu international, FIBA Europe Cup.
Potrivit estimarilor, Ghita ar fi investit in fiecare sezon competitional cate 1 milion de euro in echipa ploiesteana.

Leave a Comment