”Armani” își pierde valoarea

Adevărul este că atitudinea sa îl face impunător. Nu este un polițist prost și ca șef de secție chiar a făcut treabă bună. A fost vânat continuu și chiar dacă și-ar fi dorit să facă măgării nu putea din cauza faptului că era vânat chiar de șeful Poliției de atunci, Iulian Bach. A fost băgat cu japca dar achitat ulterior în dosarul în care fiul lui Bach a fost acuzat de înșelăciune iar Șteoalfă și Popescu (șef Poliție Ploiești respectiv șef Serviciu de Investigare a Fraudelor la acea vreme) de favorizarea infractorului într-un dosar instrumentat de Costea Viorica, procuror în cadrul Curții de Apel. Apoi a ajuns șeful Poliției Ploiești și de aici a intrat în rahat începând să-și piardă valoarea. Da, este vorba de comisarul șef Cristi Manea, poreclit Armani.
Fac precizarea, pentru cunoscători,  că nu dau curs (deocamdată) zvonurilor legate de anumite combinații în care apar nume precum Onea, Nistoroiu, Porumbaru, Pițurcă, Narcis. De ce? Încă nu am indicii care să susțină informațiile.
În schimb am destule confirmări, de la diverse persoane, cum că Manea s-a enervat pe mai mulți polițiști, în special de la Rutieră, care nu îi răspund la telefon. Pare incredibil că subalternii nu răspund apelurilor date de șefi, dar ”efectul Ghiță” este mult mai puternic. Polițiștii se tem că șefii le vor cere să ierte anumiți contravenienți, lucru care contravine legii. Precum știți, procurorul Daniel Ghiță a făcut mai multe dosare penale polițiștilor de la Rutieră, unii ajungând la pușcărie.
Ca un făcut, într-una dintre ședințe Manea și-a pierdut cumpătul și a țipat la polițiști: ”telefonul meu oricum este ascultat. Dacă eu vă sun și vă cer să-l iertați pe nu știu care, faceți cum vă spun pentru că eu răspund și pe mine mă ia DNA-ul”.
Puși în fața unei asemenea declarații care, spun unii, ar avea ceva iz de trafic de influență, polițiștii n-au avut încotro și au încercat prin mijloace specifice să ceară ajutor. Cum conducerea SNPPC a devenit indiferentă când vine vorba de interesele membrilor de sindicat, liderul Portofel având alte preocupări, iar procurorul Ghiță este un pic plecat din localitate prin Vălenii de Munte (cămătarul Tomel are morcovu’…, avocatul Trandafirescu iepurele…), informațiile despre ieșirile necontrolate ale șefului Poliției Ploiești au ajuns la mine.
Ar fi absurd ca Armani să fie sancționat sau să intre în atenția vreunui procuror.
Pentru binele nostru, al contribuabililor onești, e obligatoriu ca lucrurile să se liniștească în Poliție.

 

8 Comments

 1. dorel says:

  cred ca la acest articol ar trebui facute cateva precizari si anume faptul ca e foarte posibil ca ceea ce zice PINOCHIO sau ARMANI cum ii zic unii sa fie adevarat si anume ca nu ii este frica de DNA.
  destul de des PINOCHIO e vazut in compania lui ISPAS care isi doreste mult sefia IPJ-ului. MANEA e cunoscut pentru modul de a-si injunghia sefii pe la spate. cel mai elocvent exemplu fiind modul in care s-a pus martor impotriva lui Despescu spunand ca el nu s-a dus la petrecerea PDL pentru ca a fost invitat ci pentru a-l turna pe Despescu.
  totodata, trebuie mentionat ca PINOCHIO a inceput sa calce stramb si sa supere puterea prin prostiile pe care le face si care il caracterizeaza. astfel ca nu doar ca il pune pe Dosaru intr-o lumina proasta dar e posibil ca Dosaru sa-si piarda scaunul din cauza lui.
  oricum zvonul e ca Manea doreste sa-ti depaseasca “mentorul”(Dosaru) si sa-i ia functia sau cel putin sa fie sigur ca va fi numit adjunct pentru ca s-a cam saturat sa i se puna pumnul in gura, asftel ca ar pune ceva la cale cu Ispas, poate o debarcare a lui Dosaru si o venire a celui din urma la conducerea IPJ?
  viata m-a invatat ca nu exista reabilitare, deci sunt sigur ca MANEA e cea mai josnica speta de om care si-ar injunghia colegii pe la spate pentru a-si vedea interesele, iar Dosaru nu-i va sta in cale.

 2. vasile says:

  acest sef al politiei municipale, zis pinochio, nu armani, e un zero ca om si ca politist.l-a injunghiat pe cel care la ajutat sa ajunga ce este si il va injunghia si pe dosaru, asa cum a facut cu oprea

 3. marcel says:

  casa a facut-o din “sponsorizarile” de la COSNTIL.casa cu teren in cartierul 9 mai in 6 luni. Culmea e ca coruptul asta va ajunge inspector sef. mai dureaza putin si-l injunghie pe la spate si pe Dosaru.doar nu l-a lasat Mircea Cosma si ai lui in functie pe Manea doar pentru faptul ca l-a turnat pe Despescu, l-a pastrat pentru ca a semnat pact cu diavolul, adica sa sape si sa injunghie pe toata lumea atata timp cat serveste interesele partidului.Vorba aia” tradare sa fie da sa stim si noi” sau mai bine tii un tradator in functie pentru ca stii la ce sa te astepti de la el.

 4. gicu says:

  Apropo d-le Manea, vb unei zicale “”Fii atent pe cine calci cand urci , ca vei intalni aceiasi oameni la coborare””

  bafta la urcare

 5. gigi says:

  manaea si ispas conduc politia prahova pe sistemul caracatita, prin santaj si intimidare ,aia care se cred sefi sunt doar niste santajabili.

 6. gicu says:

  titlul nu este chiar potrivit dar se accepta , ca sa-si piarda din valoare, trebuie sa o aibe , dar acest om nu prea a avut valoare pana in prezent si nici nu cred ca va avea pentru ca este un om fara caracter , care injoseste subalternii si e prieten cu interlopii din oras.

 7. cristian says:

  deja acest personaj enerveaza pe multi.este un om cu 10 fete si un om josnic.cand esti deasupra lui -sef-te pupa si-n fund, cand nu mai esti tea si uitat.caracter de 0 bani.

Leave a Comment