Apartamentele de lux din Ploiesti, adevarate bijuterioi imobiliare. Pretul unui imobil care se ridica la pretentiile unui penthouse. VIDEO

Pe piata imobiliara locala apare o noua tendinta. Apartamentele de lux. In mod surprinzator, ploiestenii sunt din ce in ce mai interesati sa intre in posesia unui imobil care sa se apropie de conceptul de penthouse. La polul opus, constructorii adopta si ei o noua tendinta. Ridica ansambluri rezidentiale sau blocuri de locuinte de mici dimensiuni.

apartamente de lux

Complet mobilate, sau nu, cu un etaj sau doua, apartamentele de lux fura ochii oricarui posibil client care le trece pragul. Nici agentiile imobiliare nu se feresc de a atrage in portofoliu asemenea bijuterii. Preturile sunt insa piperate. Si cu toate acestea exista cerere. Vedem si noi cum arata unele dintre cele mai luxoase apartamente din Ploiesti.

Conform agentiilor imobiliare, in Ploiesti, cerinta pentru astfel de apartamente este din ce in ce mai mare in comparatie cu anii trecuti. In oras inca mai exista astfel de complexe rezidentiale de lux cu apartamente scoase la vanzare.

Cu o suprafata de proximatv 95 de matri patrati construiti, spre exemplu, acest apartament se afla situat in zona de nord a Ploiestiului, pe strada Aprodu Purice.

In timp ce unii clienti sunt interesati de priveliste, altii, mult mai practici, isi arunca un ochi si la finisaje sau la locurile de parcare. Chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre posibilii cumparatori, cu greu poti gasi un cusur. Sunt adevarate bijuterii imobiliare.

Exista insa si cereri pentru apartamente de lux deja finisate sau chiar mobilate, totul fiind facut insa cu ajutorul unui designer. Pretul unui astfel de apartament ajunge pana la aproximativ 89.000 de euro. Aici insa calitatea finisajelor dar si a mobilierului sunt garantate.

Clientii pot opta insa pentru variante ceva mai ieftine intr-un bloc construit in anul 2005. Apartamentul din imagini nu depaseste 85.000 de euro, pretul fiind negociabil insa. Propietarul este dispus sa il ofere spre vanzare utilat si mobilat. Clientul unui astfel de imobil nu are altceva de facut decat sa se mute.

Leave a Comment