Angela Gheorghiu: “Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, dupa parerea mea, s-a indepartat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu”

Angela Gheorghiu, cea care l-a sustinut pe Cezar Ouatu inca de la aflarea faptului ca va reprezenta Romania in cadrul celui mai mare concurs muzical la nivel European, EUROVISION 2013, inainte cu cateva ore de intrarea in marea finala, este de alta parere.

cezar the voice malmo

Celebra cantareata de opera, Angela Gheorghiu, despre care se spune chiar ca ar avea o relatie cu Cezar Ouatu, s-a declarat complet dezamagita de spectacolul delegatiei Romaniei de la Malmo.

“Spectacolul prezentat de Cezar la Eurovision, dupa parerea mea, s-a indepartat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu. Consider ca toate elementele utilizate sunt gresite si sunt departe de mesajul textului sau, de gustul meu. Indiferent de rezultatul acestui concurs (unul influentat geopolitic si nu intotdeauna bazat pe talent), Cezar trebuie sa se reintoarca la muzica buna si bunul gust. (…) Bafta Cezar! Hai Romania!’, a transmis soprana printr-un comunicat de presa.

Leave a Comment