Ancheta sociala la Gara Campina

Doi concubini şi un copil de doi ani locuiesc de mai bine de două săptămâni în staţia de cale ferată Câmpina. Dacă ziua urcă în trenuri şi cerşesc, noaptea ei se întorc şi dorm în sala de aşteptare, pe jos, speriind călătorii. În plus, angajaţii gării spun că i-au suprins noaptea în timpul actelor sexuale. De mila copilului, personalul CFR a alertat autorităţile, iar în această dimineaţă, Protecţia copilului a reuşit să o ia pe femeie şi pe minor.

campina

De pe 4 ianuarie, un cuplu şi un minor de doi ani dorm noapte de noapte în gara din Câmpina, pe jos, lângă automatele de cafea. Exasperati pentru ca i-au suprinsi inclusiv facand sex, personalul garii a sunat la 112.
Bărbatul are 25 de ani este de fel din poiana Câmpina, dar familia nu îl mai primeşte acasă pentru că este recalcitrant. De fapt, acesta a amenintat cu un cutit un angajat din gara comarnic dupa ce nu i-a lasat sa stea acolo.
Femeia are 27 de ani si este din Calarasi. Copilul este facut cu un alt barbat, iar acum e insarcinata iar in 3 luni.
In aceasta dimineata, mama a revenit la sentimente mai bune. Protectia copilului a mers in gara si ea a acceptat ca impreuna cu minorul sa plece la Calarasi unde sa stea o perioada macar intr-o institutie de protectie.
Surse din cadrul anchetei declansate spun ca femeia vrea sa renunte la copilul de 2 ani si sa se intoarca la Campina unde sa se casatoreasca cu concubinul ei.

Leave a Comment