Aglomeratie pe partiile de pe Valea Prahovei. Mii de turisti se bucura de zapada cazuta in ultimele zile. VIDEO

Aglomeratie mare pe partiile de pe Valea Prahovei. Odata cu intrarea elevilor in vacanta mii de turisti au luat cu asalt statiunile de la baza muntilor.

partii

Starea excelenta a partiilor a facut ca monitorii de schi si proprietarii centrelor de inchiriere de echipamente sportive sa aiba incasari record. Salvamontistii avertizeaza insa iubitorii de sporturi extreme sa nu se aventureze pe crestele montane. Acolo stratul de zapada este instabil si oricand se poate isca o avalansa.

Pârtiile din stațiunea Busteni au fost la mare căutare datorită poziționării lor dar și a facilităților oferite. Centrele din care se închiriază echipamentele sportive abia fac față cererilor și așa va fi pe tot parcursul acestei săptămâni.

Și pentru monitorii de schi este o perioadă foarte bună. Taberele tematice sunt la mare cautare iar copiii care vin aici sunt încântați de ceea ce învață.

Turiștii care ajung la pârtile din Bușteni au la dispoziție și fun-park-ul Kalinderu, acolo unde beneficiază de o pârtie pentru începatori dar și de un traseu de sanie pe șine spectaculos. În zonă a nins în ultimele zile iar condițiile de schi sunt foarte bune.

Leave a Comment