Adelina Gheorghe si Marius Chirciu, creierele BRANKOV KRAM. Firma de exercitiu care le-a adus ploiestenilor un premiu important. VIDEO

Abia au implinit varsta majoratului, dar sunt printre cei mai buni din tara la idei si solutii pentru o afacere durabila si de succes. Este povestea a doi elevi din Colegiul Economic “Virgil Madgearu”, care au castigat competitia “Business Plan”, in care cei mai buni viitori antreprenori sunt premiati pentru capacitatea de coordonare a unei firme. Adelina Gheorghe, unul dintre membri echipei, a fost in trecut si Miss Prahova, dar stie ca frumusetea merge mana in mana cu inteligenta.

elevi economic

Faceti cunostinta cu Adelina Georghe si Marius Chirciu, elevi ai Colegiului Economic “Virgil Madgearu”, din Ploiesti. Cei doi sunt creierele BRANKOV KRAM, o firma de exercitiu ce produce si comercializeaza vinuri de soi. Cu ajutorul planului de afaceri de succes, gandit in totalitate de ei, au reusit sa castige premii importante in cadrul cometitiei BUSINESS PLAN, de anul acesta. Dupa ce au luat locul I la etapa regionala a concursului, tinerii au ajuns in etapa nationala. Aici, unde se dau foarte putine premii, au obtinut singura mentiune acordata de comisia de evaluare.

Fosta Miss Prahova, Adelina stie foarte bine ca reteta succesului intr-o firma nu este reprezentata doar de imagine. Si pentru ca isi doreste sa devina o femeie de afaceri in viitor, are si un sfat pentru mai marii ei colegi, care performeaza deja pe piata economica din Romania.

Asemenea Adelinei Gheorghe este si Marius Chirciu. Tanarul, director de marketing in cadrul aceleasi firme de exercitiu, are si el propria viziune asupra mediului de afaceri.

Virtuala, pentru ca firmele cu care lucreaza tinerii, desfasoara tranzactii in mediul online, iar in loc de fisc, au ROCT-ul, organismul ce verifica corectitudinea evolutiei activitatilor comerciale inteprinse de firmele de exercitiu. Totul sub atenta indrumare a dascalilor.

Tinerii elevi au reusit prin intermediul acestor rezultate sa isi asigure un viitor stralucit in mediul de afaceri, daca vor performa in domeniu, imediat ce ies dupa bancile facultatii.

1 Comment

  1. CRISTI says:

    Persoanele cu cel mai mare succes din societatea noastră, în toate domeniile, sunt cele care au ajutat un mare număr de oameni să obţină ceea ce doresc. Ei şi-au asigurat o sursă de bune intenţii şi i-au stimulat pe ceilalţi să le ofere ajutorul, să răsplătească binele făcut în trecut. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email crisburlacu@hotmail.com

Leave a Comment