Accident TERIBIL la Sangeru, in Prahova, dupa ce soferul a pierdut controlul masinii. O minora de 17 ani, gravida in luna a sasea, printre victime. VIDEO

Accident deosebit de grav vineri dimineata pe un drum din Prahova. Soferul unei Dacii Logan a apasat prea tare pedala de acceleratie, iar intr-o curba a pierdut controlul volanului. Masina s-a izbit de parapetii de pe marginea drumului, a intrat pe contrasens, de unde a ricosat ulterior intr-un copac. Asta in conditiile in care carosabilul era umed, iar afara ploua cu galeata.

PicMonkey Collage

Mai bine de doua ore s-au chinuit cei de la descarcerare sa scoata victimele dintre fiarele contorsionate. Soferul, un barbat de 60 de ani se afla in masina cu viitoarea sa nora, de 17 ani, gravida in luna a sasea. Barbatul se afla in stare critica la Spitalul Judetean din Ploiesti, in coma, in timp ce fata s-a ales cu traumatisme multiple.

A fost un sir de intamplari nefaste care au dus la accidentul grav, petrecut in comuna prahoveana Sangeru, in satul Tisa, vineri dimineata. Soferul, un barbat de 60 de ani, a apasat prea tare pedala de acceleratie, asta desi afara ploua cu galeata, iar carosabilul era umed. Intr-o secunda, omul a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent de parapetii aflati pe marginea drumului, de unde a ricosat cu masina pe contrasens si s-a oprit intr-un copac. Vremea instabila a facut ca elicopterul SMURD sa nu poata decola din Bucuresti pentru a prelua victimele, ranite grav.

In aceste imagini, surprinse la scurt timp de la accident, se vede cum salvatorii se chinuie sa scoata victimele dintre fiarele contorsionate ale masinii. Soferul, din Sangeru, a fost primul scos din autoturismul distrus, dupa minute in sir de chin, si a fost transportat la spital in stare grava, cu traumatism cranio-cerebral si se afla in coma.

Dupa alte doua ore, a fost scoasa dintre fiare si minora, care este din Valea Calugareasca.

Din cauza vremii instabile, elicopterul SMURD solicitat de ISU Prahova de la Bucuresti, nu a putut decola.

Zona care face legatura intre comuna Apostolache si localitatea Sangeru este cunoscuta drept una in care frecvent se produc accidente de circulatie, de cele mai multe ori cu pierderi de vieti omenesti.

Leave a Comment