11even Experiences, la Ploiesti/VIDEOȘtire


Dupa ce in primele editii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanti din mai multe orase ale tarii s-au bucurat de prezenta unor vorbitori de exceptie, anul acesta conceptul 11even a ajuns si la Ploiesti, unde 11 invitati si-au povestit experientele de viata in cate 11 minute.

Pentru prima data, Ploiestiul a fost ieri seara gazda evenimentului 11even Experiences, un eveniment asteptat, pe care organizatorii au incercat sa il ridice peste asteptarile numerosilor participanti care au luat parte la fenomen.

Iar participantii s-au declarat cu totul incantati de povestile de viata pe care le-au ascultat si din care au avut de invatat prin puterea exemplului. Printre cei 11 speakeri s-au aflat binecunoscutii ploiesteni Corina Ungureanu, Paul Olteanu, Paul Dumbravanu, dar si contratenorul Cezar Ouatu, cel care la final a raspuns unei provocari si a interpretat refrenul melodiei care l-a consacrat si cu care a reprezentat Romania la Eurovision 2013.

Evenimentul a fost prezentat de vedeta de televiziune Mihaela Tatu, care a urcat pe scena si pentru a-si spune povestea.

11even Experiences s-a incheiat cu o surpriza din partea organizatorilor, un moment artistic oferit de elevii de la Liceul de Arta Carmen Sylva.

1 Comment

  1. ioan popescu says:

    Si Decebal Popescu e ploiestean, traieste si munceste aici

Leave a Comment